پادکست تصمیم گیری

فایل صوتی پادکست

یک زندگی خوب حاصل تصمیمات خوب است، در پادکست مراحل تصمیم گیری شمارا با اصول تصمیم گیری صحیح آشنا می کنیم.همه ما با توجه به تجربیاتمان به این آگاهی رسیده ایم که تصمیمات نقش اساسی در موفقیت ما دارند و دقیقا به همین دلیل است که در بعضی مواقع تصمیم گیری برای ما سخت ترین کار دنیا میشود،چرا که ما متوجه شده ایم که یک تصمیم غلط می تواند زندگی ما را عوض کند و تمام زحمات ما را از بین ببرد.

برای اینکه بتوانید بهتر و درستتر تصمیم بگیرید، در ادامه پنج مرحله کاربردی به شما ارائه دادیم که با کمک این مراحل می توانید راحت تر تصمیم گیری کنید،همچنین اگر در گرفتن تصمیمات معمولا وسواس زیادی به خرج می دهید،به شما توصیه میکنم که حتما پادکست مراحل تصمیم گیری که در انتهای این صفحه قرار گرفته است را بشنوید و از نکاتش استفاده کنید.
مراحل تصمیم گیری اصولی

اگر این روزها درگیر مسئله ای مهم برای تصمیم گیری هستید به شما توصیه میکنیم که همین الان آن مسئله را روی کاغذ بیاورید و سپس طبق مراحل زیر پیش بروید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید. همچنین اگر دوست دارید در تصمیم گیری سریع تر شوید به پادکست تصمیم گیری که در انتهای این صفحه قرار دارد گوش دهید.
۱. هدف خود را برای گرفتن تصمیم مشخص کنید

یکی از بهترین و مهمترین کارهایی که هر کس در حین تصمیم گیری باید انجام بدهد این است که از خود بپرسد که هدفش از گرفتن این تصمیم چیست ؟ و دائما این هدف را به خودش یاد آوری کند.
برای مثال
علی فردیست که مدت هاست به دنبال تغییر شغل است، او برای اینکه بتواند تصمیم درستی در این زمینه بگیرد باید از خود بپرسد که چرا میخواهد شغلش را تغییر دهید؟ همچنین شغل مورد نظرش چه ویژگی هایی دارد؟ او با پرسیدن این سوالات از خود هدف خود را مشخص می کند و به همین دلیل میتواند راحت ترو درست تر تصمیم گیری کند.
۲. درباره مشکل خود شروع به جمع آوری اطلاعات کنید

برای تعیین هدف خود لازم است شروع به جمع آوری اطلاعات کنید این کار به شما کمک میکند تا متوجه شوید که برای حل مشکل نیاز است که چه اقداماتی انجام دهید و همین نکته تصمیم گیری شما را راحت تر میکن.
دوباره علی را در نظر بگیرید، اون در این مرحله باید شروع به پیدا کردن اطلاعاتی در زمینه شغل مورد نظر خود کند و ببیند که برای تغییر شغل نیاز است که چه اقداماتی انجام دهد و همچنین شغلی که در ذهن اوست نیاز به چه مهارت هایی دارد، علی با جمع آوری این اطلاعات میتواند تصمیم درست و اصولی تری بگیرد.
۳. اطلاعات و شرایط را بررسی کنید

حالا که هدف خود را مشخص کردید و اطلاعات لازم را بدست آورده اید وقت آن رسیده است که طبق پادسکت مراحل تصمیم گیری تمام شرایط را بررسی کنید. ببینید که با توجه به اطلاعاتی که جمع کرده اید بهترین تصمیم برای رسیدن به هدف شما چیست؟
باز بر میگردیم به مثال خودمان
علی حالا باید بررسی کند که با توجه به شرایط خودش و مسائل و مشکلات تغییر شغل، اگر شغلش را عوض کند در آینده چه چیزی در انتظارش است؟ و یا با توجه به شرایط آیا تغییر شغل کار درستی است یا نه؟
۴. تصمیم گیری کنید

بعد از گذشت از سه مرحله بالا حالا وقت آن رسیده که بدون اتلاف وقت شروع به تصمیم گیری کنیم
اگر برای گرفتن تصمیم هنوز دچار شک و تردید هستید در این شرایط به شما پیشنهاد میکنم که به احساسات و قدرت درونی خود اعتماد کنید و تصمیم را بگیرید
اگر باز هم برای گرفتن تصمیم مردد بودید به شما توصیه میکنم که خود را مجبور کنید تا تصمیم را بگیرید چرا که نگرفتن تصمیم هم تبعات خودش را دارد و همچنین زمانی که ذهن شما مدت زیادی درگیر یک تصمیم گیری هست باعث میشود شما در طول روز اضطراب زیادی را تحمل کنید.
۵. تصمیم خود را ارزیابی کنید

بعد از گرفتن تصمیم و اجرای آن حالا وقت آن رسیده است که تصمیم خود را ارزیابی کنید. با هر قدمی که در راستای تصمیم جدید بر می دارید نتایج را چک کنید که آیا این نتایج در راستای اهدافتان هستند یا خیر؟ و آیا شما را به هدف اصلی نزدیک میکنن یا خیر؟
اگر جواب بله بود که می توانید با خیال راحت در راستای هدف قدم بر دارید
اما اگر جواب خیر بود دوباره باید به مرحله دو بر گردید و دوباره شرایط را در نظر بگیرید و مراحل را طی کنید و انقدر این کار را انجام دهید تا در نهایت به یک تصمیم درست برسید.
درباره پادکست مراحل تصمیم گیری

بسیاری از افراد توان تصمیم گیری ندارند و دائما تصمیمات خود را به عقب می اندازند، اگر شما هم جزو این دسته هستید توصیه من به شما این است که این پادکست را گوش دهید.
امیدوارم که با گوش دادن به این پادکست و اجرای راهکارهای موجود در آن بتوانید بهتر و موثر تر تصمیم بگیرید و کارهای خود را راحت تر پیش ببرید. لطفا اگر این پادکست برای شما مفید بود،آن را به دوستانتان معرفی کنید.

منبع :سایت شهر موفقیت

Check Also

انگیزشی

انگیزشی

قصد گفتن جمله ی انگیزشی ندارم چون تا وقتی خودت نخوای خودت متوجهش نشی..🧍🏿 وخودت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *